Vi søkerHead of Market


Selmer gir råd til kunder på de viktigste samfunnsområdene i Norge, og har betrodde posisjoner i norsk næringsliv. Selmer er inne i en spennende fase der profesjonalisering av forretningsmodellen har høy prioritet. Vårt nye team er på plass og skal suppleres med Head of Market.

Aktuelt

Som Head of Market bidrar du strategisk til Selmers vekst gjennom økt kundetilstrømning og etablering av et bransjeledende og fremtidsrettet salgs- og kundeprogram. Du får ansvar for strukturering og oppfølging av kundeteam og tilbakemeldinger. Du vil drive og systematisere salgsprosessene, slik at teamene når sine målsetninger og ekspanderer med nye salg, kunder og bransjer. Du får også ansvaret for å utarbeide salgsmateriell, tilbud og anbud.

Head of Market skal utvikle Selmers kommunikasjonsstrategi og plan for merkevarebygging. Du vil også ha det overordnede ansvaret for utviklingen av våre kommunikasjonsplattformer.

 

Vi tilbyr:

Formell kompetanse og erfaring:

 

Personlige egenskaper:

 

Frist for å søke er 23. april, men vi vurderer søknader fortløpende. Derfor anbefaler vi at du søker allerede i dag. Registrer søknaden din her

Kontaktperson
Kontaktperson:

Trine Haanes

Stilling: HR-konsulent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Relaterte artikler:
Aktuelt

Advokatassistent
til Stavanger-
kontoret

Vi søker en advokatassistent som skal bistå advokatene ved vårt kontor i Stavanger og i tillegg [...]