A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Unik mulighet innen compliance & gransking

Unik mulighet innencompliance & gransking


Grunnet betydelig økning i oppdragsmengde søker vi advokat med 2-5 års erfaring og en økonom/revisor med 4-7 års erfaring.

Aktuelt

Vi søker kandidater med høyt faglig nivå med relevant erfaring fra forretningsadvokatfirma, revisjonshus, påtalemyndigheten eller fra praksis som in-house advokat, Compliance Officer  eller annen relevant og praktisk erfaring fra compliance-området. Solide engelskkunnskaper og erfaring fra internasjonale saker er en fordel.

Hos oss blir du en sentral medspiller i det mest fremgangsrike og spennende fagmiljøet for compliance og gransking i Norge. Våre oppdrag spenner vidt og omfatter blant annet juridisk og strategisk rådgivning til norske selskaper som driver virksomhet i korrupsjonsutsatte jurisdiksjoner, compliance-rådgivning tilknyttet transaksjoner og M&A, granskinger og Integrity Due Diligence-tjenester, samt utvikling og implementering av forebyggende tiltak innenfor antikorrupsjon, antihvitvasking og sanksjoner. Vi bistår alt fra børsnoterte industriselskaper til private equity og større aktører innenfor eiendom og entreprise, bank og finans mv. 

Stillingen tilbyr meget gode utviklingsmuligheter og et inkluderende og hyggelig miljø.

Om Selmers praksis innenfor compliance og gransking

Selmer besitter et høykompetent miljø innenfor compliance, anti-korrupsjon, antihvitvasking og gransking. Vi tilbyr våre klienter et unikt tverrfaglig og operativt perspektiv. Vårt team består av forretningsadvokater, revisorer, økonomer og medarbeidere med betydelig erfaring fra gransking, compliance, politietterforskning og påtalemyndighet. En vesentlig del av vår oppdragsmengde er av internasjonal karakter, og vi samarbeider med ledende fagmiljøer globalt.

Her kan du lese mer.

Er du interessert?

Søknadsfristen har utløpt.

Ta gjerne kontakt med Thomas Brandi eller Helge Kvamme hvis du har spørsmål om stillingen.

Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Thomas Steen Brandi

Stilling: Partner, advokat

Kompetanse:

Kontaktinfo:t.brandi@selmer.no
+47 970 40 500

» Les mer om Thomas

Trine Haanes

Stilling: Konsulent HR - i permisjon

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Helge Kvamme

Stilling: Partner

Kompetanse:

Kontaktinfo:h.kvamme@selmer.no
+47 941 717 38

» Les mer om Helge