PE FOR BREAKFAST 12. FEBRUAR:HVORDAN INVESTERE I KOMMERSIALISERINGEN AV NORSK KREFTFORSKNING


Selmer og NVCA inviterer til frokostseminar for VC/PE-bransjen. Møt bransjekolleger og få faglig påfyll kl. 08.30 hver andre tirsdag i måneden.

Arrangement

Livsviktig bransje - men kan man lykkes med life science-investeringer?

Kreftforskning er det området hvor helseforetakene bruker mest forskningsmidler, i følge "Nasjonal rapport om forskning og innovasjon i spesialisthelsetjenesten" (2018). I tillegg har Forskningsrådet økt sitt fokus på kommersialisering av forskning gjennom FORNY2020 programmet. Men hvordan ser landskapet for selskaper innen dette feltet ut? Hva kjennetegner investorene, suksesscasene og kapitalinnhentingsprosessene?

Hva skiller investeringer i denne sektoren fra andre sektorer? Ser vi de samme investorene? Bør man være en spesialisert investor? Har internasjonale aktører oppdaget dette markedet i Norge?

Investeringsdirektør i Radforsk, Anders Tuv og daglig leder i Oslo Cancer Cluster Incubator, Bjørn Klem, deler innsikt og erfaringer på frokostseminar hos Advokatfirmaet Selmer AS.

Radforsk er investert i 12 biotech-selskaper med et fokus på immunonkologi. Anders Tuv har blant annet jobbet med investeringene i og utviklingen av Vaccibody, Zelluna, Immunotherapy, Oncolmmunity og Nextera.

Bjørn Klem har jobbet over 17 år i Photocure, og leder nå selskapsinkubatoren i Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark. Inkubatoren tilbyr kontorlokaler, nettverk, labfasiliteter og forretningsutviklingstjenester til oppstartsselskaper.

 

Tid: Tirsdag 12. februar kl. 08.30. Frokost serveres fra 08.15.

Sted: Advokatfirmaet Selmer AS, Tjuvholmen Allé 1.

Vi serverer god kaffe, smoothie og frokost.

Husk påmelding – vel møtt!

Kontaktperson
Kontaktperson:

Are Herrem

Stilling: Partner, advokat (H)

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:a.herrem@selmer.no
+47 901 99 147

» Les mer om Are

Kim-Denise Stephansen

Stilling: Prosjektassistent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:k.stephansen@selmer.no
+47 452 21 154

» Les mer om Kim-Denise