A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Partneropprykk i 2019

Partneropprykki 2019


1. januar 2019 tas Remi Christoffer Dramstad (33), Jon Fredrik Johansen (37), Daniel Løken Høgtun (35), Mari Helen Gulsvik (42) og Are Fagerhaug (47) opp som partnere hos Selmer. Alle kommer fra stillinger som senioradvokater i firmaet.

Aktuelt

Selmer styrker sin posisjon innen eiendom og enterprise med tre nye partnere – Daniel Løken Høgtun, Mari Helen Gulsvik og Are Fagerhaug. Remi Christoffer Dramstad og Jon Fredrik Johansen blir partnere i Selmers ledende corporate-team. Dramstad har vært en nøkkelperson i utvikling av venturekapitalmiljøet i Norge, mens Johansen er etablert som spesialist innen grensekryssende transaksjoner på Oslo Børs, med omfattende erfaring fra blant annet oppkjøp og noteringer. Mari Helen Gulsvik og Are Fagerhaug har utmerket seg innen energisektoren. Samlet har de to stor erfaring innen både olje og gass, offshore og vann- og vindkraft.  

Remi Christoffer Dramstad har markert seg som en meget dyktig transaksjonsadvokat, med en tydelig profilering mot venture-kapital. Han har vært ansatt i Selmer siden 2011 og tok i 2015 en LL.M. ved New York University. Dramstad har jobbet svært målrettet med Selmers venturekapitalgruppe, og det er i stor grad hans fortjeneste at den legges merke til i markedet. Remi har også omfattende erfaring fra private equity og industrielle transaksjoner.

Les mer om Remi Christoffer Dramstad her

Jon Fredrik Johansen er spesialisert innen børs- og verdipapirrett, selskapsrett, eierstyring og selskapsledelse. De siste årene har Johansen bistått i flere av de største og mest komplekse grensekryssende oppkjøpene og noteringene på Oslo Børs. Han er etablert som en faglig dyktig børs- og verdipapiradvokat og er anerkjent for sin løsningsorienterte tilnærming til juridiske problemstillinger. Ved siden av å være kapitalmarkedsspesialist har Johansen også lang erfaring innenfor industriell M&A og kapitalinnhenting for selskaper utenfor børs. Han har omfattende erfaring og kjennskap til kapitalmarkedet og vil som partner lede Selmers kapitalmarkedsarbeid sammen med Andreas Jarbø.

Les mer om Jon Fredrik Johansen her.

Daniel Løken Høgtun har markert seg som en sterk skatteadvokat med høy kompetanse innen selskapsrett. Han er en sentral bidragsyter i Selmers eiendom og entreprise-team, men blir også ofte hyret inn til komplekse oppdrag av andre avdelinger. Høgtun er aktiv i JUC skattenettverk og IFA, og jobber for faglig utvikling av skattefaget. Han arbeider målrettet i markedet, og har blant annet vært med på å stifte nettverket Ung i Næringseiendom. 

Les mer om Daniel Løken Høgtun her.

Mari Helen Gulsvik arbeider særlig med rettsforhold knyttet til fast eiendom og har spisskompetanse på viktige områder som regulering, ekspropriasjon og forvaltningsrett. Hun har i tillegg sterk kompetanse innen utbygging av vann- og vindkraft. Gulsvik begynte sin karriere som rådgiver i Statskog og har siden vært fagkonsulent i Oslo kommune, advokatfullmektig i Gulsvik mfl., dommerfullmektig i Vesterålen kommune og advokat i Haavind, før hun kom til Selmer i 2014.

Les mer om Mari Helen Gulsvik her.

Are Fagerhaug har høy kompetanse innen skatt- og avgift, samtidig som han er en dyktig arbeidsrettsadvokat og faglig sterk på pensjonsfeltet. Han har de senere årene ledet Selmers arbeid knyttet til avgiftsrettslige spørsmål. Fagerhaug begynte sin karriere som jurist ved Trondheim Kemnerkontor og Sør-Trøndelag fylkesskattekontor. Han jobbet deretter som advokatfullmektig og advokat i Bedriftsforbundet, før han kom til Selmer for elleve år siden. De senere årene har Fagerhaug ytt betydelige bidrag til Selmers virksomhet gjennom foredrag, seminarer og presentasjoner eksternt.

Les mer om Are Fagerhaug her.

På bildet (fra venstre): Remi Christoffer Dramstad, Are Fagerhaug, Daniel Løken Høgtun, Mari Helen Gulsvik, Atle H. Carlsen og Jon Fredrik Johansen.

Kontaktperson
Kontaktperson:

Remi Christoffer Dramstad

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:r.dramstad@selmer.no
+47 414 41 564

» Les mer om Remi Christoffer

Are Fagerhaug

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:a.fagerhaug@selmer.no
+47 982 67 017

» Les mer om Are

Mari Helen Gulsvik

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:m.gulsvik@selmer.no
+ 47 414 40 873

» Les mer om Mari Helen

Daniel Løken Høgtun

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:d.hogtun@selmer.no
+ 47 924 00 754

» Les mer om Daniel

Jon Fredrik Johansen

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:j.johansen@selmer.no
+47 917 99 854

» Les mer om Jon Fredrik

Relaterte artikler:
Aktuelt

Chambers 2019:
Flere Selmer-partnere
utmerker seg

Analysebyrået Chambers and Partners har nå publisert sine to årlige rangeringer over verdens [...]

Aktuelt

Skatt

personalgoder

Fra 2019 er det innført en rekke endringer i reglene for beskatning av personalgoder. I mars 2019 [...]

Aktuelt

Johannes Meyer-Myklestad – ny...

Johannes Meyer-Myklestad (31) er ny partner på Selmers entrepriseteam. Johannes tiltrådte 6. [...]