På transaksjonstoppeni første kvartal 2018


Med høy transaksjonsaktivitet i starten på 2018 kommer Selmer på en sterk 2. plass i antall transaksjoner i Mergermarkets League Table for Norge for første kvartal. Selmer har også fire av fem plasser på den individuelle Topp 5 M&A-statistikken i samme periode.

Aktuelt

Etter første kvartal er Selmer registrert med ni transaksjoner, og klatrer en plass opp i forhold samme periode i 2017. For å kvalifisere til League Table må transaksjonen blant annet ha en verdi på minimum fem millioner amerikanske dollar.

Selmer partnerne Camilla Magnus, Ingar Solheim, Ole-Andreas Torgersen og Robert Sveen er også alle på topp 5-listen (Level 1) på den individuelle M&A statistikken over antall transaksjoner i Norge.

Fortsatt positiv M&A-utvikling i Europa

Europa fortsetter med den gode trenden fra 2017 og kan vise til de sterkeste M&A-tallene i første kvartal siden 2008. Med 1 409 transaksjoner til en verdi av 256,4 milliarder amerikanske dollar, er det tredje gang siden Mergermarket startet med sin transaksjonsrapportering i 2001 at verdiene på europeiske transaksjoner går over 250 milliarder dollar allerede i første kvartal. Hoveddriveren denne gangen var en økning i antall "megadealer" – transaksjoner med verdi på over 10 milliarder dollar.

Global & Regional M&A Report Q1 2018 finner du her.

Relaterte artikler:
Fagartikkel

M&A med Kina
– innsikt skaper
muligheter

Mulighetene for grensekryssende transaksjoner mellom Norge og Kina er bedre enn på mange år. Kina [...]

Transaksjoner

Ambea
kjøper
Aleris Omsorg

Det svenske selskapet Ambea har inngått en avtale med Aleris om kjøp av omsorgsvirksomheten i [...]