A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Johannes Meyer-Myklestad – ny entreprisepartner

Johannes Meyer-Myklestad– ny entreprisepartner


Johannes Meyer-Myklestad (31) er ny partner på Selmers entrepriseteam. Johannes tiltrådte 6. august og har spisskompetanse på entrepriserett og meget god bransjeinnsikt. Han vil særlig styrke entrepriseteamet innen landbaserte byggentrepriser, men har også erfaring fra anleggs-og infrastrukturprosjekter.

Aktuelt

Johannes har arbeidet med prosedyre, entrepriserett og eiendomsutvikling gjennom åtte år som advokat i Wikborg Rein og som offentlig advokat for Kommuneadvokaten i Drammensregionen. Foruten arbeid innen bygge-og anleggsbransjen, har han erfaring fra omfattende eiendomsutviklingsprosjekter og plan-og bygningsrettslig arbeid for private og offentlige aktører. I mange år har han også undervist ved Universitetet i Oslo i selskapsrett og han er en ettertraktet foredragsholder innen sine fagområder.

I Selmer inngår Johannes som en sentral lederressurs i entrepriseteamet sammen med Mads Fuglesang og Svein Sulland. Med hans omfattende prosedyreerfaring vil han også være en sterk ressurs for Selmers tvisteteam.

Johannes har samme verdigrunnlag som oss og vil passe godt inn i Selmer. Vi skal ha landets beste arbeidsmiljø samtidig som vi skal løse de største og mest spennende oppdragene. Med Johannes ́ kompetanse, entusiasme og arbeidskapasitet, styrker vi laget og blir mer robuste. Utviklingen i teamet er meget god og med Johannes står vi enda bedre rustet for fremtiden, sier Mads Fuglesang, leder i entrepriseavdelingen.

Johannes brenner for faget og er særlig opptatt av å kommunisere pedagogisk og klar jus. Han skriver jevnlig faglige artikler og i 2018 var han redaktør for boken "Entrepriseretten i et nøtteskall" som ble gitt ut på Gyldendal forlag.

Han har undervist i flere fag over mange år for UiO og han holder også jevnlig foredrag innen entreprise-og eiendomsrettsligeproblemstillinger for eiendomsutviklere, entreprenører, ingeniørorganisasjoner og norske kommuner.

Jeg gleder meg til å jobbe med noen av bransjens hyggeligste kolleger og å ta del i et av landets beste eiendomsteam. Det blir flott å både kunne bidra og dra i riktig retning, samtidig som man lærer selv, sier Johannes.

Entreprise er et av Selmers satsingsområder og teamets fantastiske innsats har allerede ført med seg flere større saker, en stor løpende oppdragsmengde og opprykk på internasjonale rangeringer. Eiendomsteamet, som entreprisegruppen er en del av, har ligget på topp i både Chambers og The Legal 500 sine rangeringer de siste ti årene. Eiendoms- og entrepriseavdelingen i Selmer vil nå bestå av 12 partnere og over tretti rådgivere. Teamet er tidligere blitt styrket med Line Ravlo-Losvik, Trude Gran Melbye og tidligere byrådsleder i Oslo, Stian Berger Røsland.

På bildet fra venstre: entreprisepartner, Mads Fuglesang, ny partner, Johannes Meyer-Myklestad, administrerende direktør, Atle Carlsen og leder for eiendom, Mikkel Vislie. 

Kontaktperson
Kontaktperson:

Atle H. Carlsen

Stilling: Administrerende direktør

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:a.carlsen@selmer.no
+47 902 39 243

» Les mer om Atle

Mads Fuglesang

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:m.fuglesang@selmer.no
+47 402 87 449

» Les mer om Mads

Johannes Meyer-Myklestad

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:j.meyer-myklestad@selmer.no
+47 976 40 048

» Les mer om Johannes

Mikkel Vislie

Stilling: Partner, advokat

Avdeling:Oslo

Kompetanse:

Kontaktinfo:m.vislie@selmer.no
+47 913 25 813

» Les mer om Mikkel

Relaterte artikler:
Aktuelt

Partneropprykk
i 2019

1. januar 2019 tas Remi Christoffer Dramstad (33), Jon Fredrik Johansen (37), Daniel Løken Høgtun [...]

Aktuelt

Indeks-
reguleringer
i byggebransjen

I bygg- og anleggsbransjen har det blitt stadig vanligere å gi fast pris også for langvarige [...]

Arrangement

Fallgruver og
muligheter til-
knyttet bruks..

En beskrivelse av hva lokalene skal brukes til inkluderes normalt i leiekontrakter. Det er ofte [...]