A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Frokostseminar: Godt personvern = god cybersikkerhet

Frokostseminar:Godt personvern = god cybersikkerhet


Velkommen til et frokostseminar som både forbereder deg på EUs forordning for personvern (GDPR) og hjelper deg å bedre sikkerheten mot cyberkriminalitet. Vi ser på det overordnede trusselbildet og hvordan du kan implementere personvern og informasjon- og cybersikkerhet i det generelle compliancearbeidet. Under frokostseminaret ser vi også på betydningen av gode IT-løsninger ved cyberangrep og hvordan robust cybersikkerhet faktisk kan være en forretningsmulighet.

Arrangement

Innføringen av de nye av personvernreglene (GDPR) 25. mai 2018 står høyt på agendaen hos de fleste virksomheter. Samtidig er det stadig store medieoppslag om personopplysninger på avveie, cyberangrep som lammer offentlige og private virksomheter i dagesvis – og industrispionasje som skjer i stort omfang via nettet.

Disse risikoforholdene representerer reelle utfordringer for næringsliv og offentlig virksomhet, både i form av å beskytte forretningskritiske verdier, omdømmerisiko, og et skjerpet rettslig ansvar for styret. Løsningene er derimot sammenfallende – og det å se risikoene og løsningene samlet sørger både for bedre sikkerhet og mer kostnadseffektive løsninger.

På programmet:

Frokostseminaret er et samarbeid mellom Selmer, Palo Alto Networks og IBM.

Tid: Tirsdag 5. desember | Kl. 8.30-10.00 | Frokost fra kl. 8.00
Sted: Selmer, Tjuvholmen allé 1
Deltakelsen er gratis. Begrenset antall plasser.
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Nils Kristian Einstabland

Stilling: Partner, advokat

Kompetanse:

Kontaktinfo:n.einstabland@selmer.no
+47 402 13 723

» Les mer om Nils Kristian

Helge Kvamme

Stilling: Partner

Kompetanse:

Kontaktinfo:h.kvamme@selmer.no
+47 941 717 38

» Les mer om Helge