A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Camilla Magnus på transaksjonstoppen i Norden

Camilla Magnus påtransaksjonstoppen i Norden


Selmerpartner, Camilla Magnus, er Norges ledende kvinnelige transaksjonsadvokat med hele 13 transaksjoner til en verdi av 705 millioner Euro i 2016. Hun er også på topp fem på M&A-statistikken i Norden. Tallene ble offentliggjort av Mergermarket 2. februar 2017.

Aktuelt

Mergermarket har for første gang rangert M&A-advokater i Norden med flest transaksjoner i 2016. På topp fem-listen troner Camilla Magnus på topp, kun slått av Sigurd Opedal i Wikborg Rein i Norge. Selmers Ingar Solheim er nummer tre av de norske advokatene på listen.

Å bruke jussen som redskap i samspill med klientens kommersielle og strategiske behov og bidra til en helhetlig rådgivning er svært givende. Det er et privilegium å få være med på å skape og beskytte verdier for klientene våre, sier Camilla.

Store oppkjøp krever teamarbeid

Det er for tiden mange utenlandske selskaper som vurderer oppkjøp i Norge. Slike oppkjøp er gjerne komplekse og krever et skreddersydd team av de beste ekspertene som kan jobbe godt sammen.

Selmers transaksjons- og M&A-team består av syv partnere og drar i tillegg på kompetanse fra flere andre kompetanseområder. Blant annet blir teamene på finansiell analyse og transaksjonsstøtte, skatt og avgift, og EU, EØS og konkurransrettviktige støttespillere i slike prosesser. 

Selmer på topp fem i antall transaksjoner i 2016

Selmer var involvert i en god blanding av transaksjoner innen både industriell M&A og PE, både nasjonalt og cross-border, i 2016. Blant annet bisto Selmer i den kombinerte emisjonen og salget av aksjer i Voss of Norway ASA, hvor Thai-kinesiske Reignwood Group ble hovedeier. Selmer bisto også Palfinger med kjøpet av Harding-konsernet, som er en av verdens ledende leverandører av livredningsutstyr.

Mergermarket-statistikken for 2016 basert på antall transaksjoner plasserer Selmer på femte plass.

Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Camilla Magnus

Stilling: Partner, advokat

Kompetanse:

Kontaktinfo:c.magnus@selmer.no
+47 977 23 233

» Les mer om Camilla

Ingar Solheim

Stilling: Partner, advokat

Kompetanse:

Kontaktinfo:i.solheim@selmer.no
+47 476 40 476

» Les mer om Ingar