A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_replace::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_replace/pi.low_replace.php

Line Number: 12

Selmer – Antikorrupsjonskonferansen 2018

Meld deg påAntikorrupsjonskonferansen 2018


ØKOKRIM, Transparency International Norge og Selmer arrangerer Antikorrupsjonskonferansen for femte gang. Konferansen har i år gleden av å ha med Riksrevisjonen som gjestearrangør. Jubileumsprogrammet inneholder dagsaktuelle temaer med presentasjoner fra anerkjente nasjonale og internasjonale foredragsholdere og paneldeltakere. Konferansen avholdes torsdag 7. og fredag 8. juni på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo.

Aktuelt

Antikorrupsjonskonferansen 2018 presenterer nærmere 30 foredragsholdere og paneldeltakere, hvorav en rekke internasjonale gjester. Konferansen passer for alle som arbeider med tiltak mot korrupsjon i både privat og offentlig sektor. Det blir to spennende dager med muligheter for gode diskusjoner og erfaringsutveksling.

Dag 1 - Med parallellsesjoner

Konferansen åpnes av representant for regjeringen etterfulgt av foredrag ved riksadvokat Tor-Aksel Busch og et bredt sammensatt panel, blant annet med representanter fra ØKOKRIM, som vil drøfte nasjonal antikorrupsjonsutvikling.

For første gang introduserer vi i år parallellsesjoner og deltakerne kan velge mellom et dypdykk i offentlig korrupsjon i Norge eller et møte med sentrale compliance-ansvarlige som drøfter korrupsjon i privat sektor med utgangspunkt i Chief Compliance Officers' utfordringer.

I begge sesjonene vil det bli god anledning til utdypende spørsmål fra deltakerne med etterfølgende diskusjoner med panelene. Ved disse sesjonene ønsker arrangørene å imøtekomme tilbakemeldinger vi har fått om større fokus på korrupsjon i Norge og norske private selskapers faktiske utfordringer, særlig ved internasjonal virksomhet. Det har også vært et ønske om mer tid til å kunne stille spørsmål, og komme med betraktninger og synspunkter til de aktuelle temaene som behandles under konferansen.

Dag 1 avsluttes med et spennende foredrag av den internasjonalt anerkjente forfatteren og forskeren Sara Chayes.

Se program

Internasjonal dag 2

Den internasjonale andre dagen av konferansen har svært spennende temaer og foredragsholdere på programmet og vil gi et godt bilde på trender og utviklingstrekk ved den internasjonale korrupsjonsbekjempelsen. Møt blant andre:

Se program

Konferansen avholdes torsdag 7. og fredag 8. juni på Felix Konferansesenter på Aker Brygge i Oslo. Mottakelsen og konferansemiddagen torsdag finner sted i Selmers lokaler på Tjuvholmen. Pris for deltakelse med middag er NOK 5 400 ekskl. MVA - NOK 4 600 ekskl. MVA uten middag.
Vi regner med stor pågang, så vær tidlig ute med å sikre deg plass.
Kontaktperson
Kontaktperson:

Stine Marie Rosenlund

Stilling: Advokatsekretær

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:s.rosenlund@selmer.no
+47 970 64 007

» Les mer om Stine Marie

Per Inge Sandvik Scott

Stilling: Kommunikasjonsrådgiver - i permisjon

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:p.scott@selmer.no
+47 957 30 609

» Les mer om Per Inge