Selmerseminaret– et tverrfaglig samarbeid


På Selmerseminaret må juss- og økonomistudenter samarbeide og bidra med sin spisskompetanse for å forhandle frem den beste løsningen for sin kunde i et virkelighetsnært transaksjonsoppdrag. Dette er en gyllen mulighet til å utvide din faglige kompetanse. Tar du utfordringen?

Selmerseminaret – et tverrfaglig samarbeid

Nå målet med samarbeid

Fordelene med det tverrfaglige samarbeidet er at du blir kjent med flere ulike fagområder samtidig som du får praktisk forhandlingserfaring. Seminaret har fokus på områder som:

Underveis får du korte, faglige forelesninger slik at teamet ditt blir best mulig rustet til å løse oppdraget. Studentene på hvert team må samarbeide, fordele roller og benytte seg av hverandres ferdigheter for å oppnå det beste resultatet under krevende forhandlinger. Du får god oppfølging av våre advokater og rådgivere gjennom hele prosessen. 

Godt teamwork krever god mat

Over tre dager jobber fire studentteam for å komme i mål med forhandlingene. For å få mest mulig utbytte av det faglige trenger du energi gjennom dagen. I tillegg til felles måltider, vil det være frukt og forfriskninger tilgjengelig. Etter det faglige programmet på onsdag og torsdag blir det middag sammen med foredragsholderne, tidligere deltakere på Selmerseminaret som nå jobber i Selmer og andre av våre ansatte.

Stor felles fredagsavslutning

Det faglige arrangementet på Soria Moria avsluttes fredag kl. 16.00. Turen går deretter videre til Selmers lokaler på Tjuvholmen hvor vi har felles avslutning med studenter som deltar på Selmer PreCamp og Selmers egne medarbeidere. Bli bedre kjent med oss og møt nye medstudenter. Gled deg til middag og fredagspils!

Tidspunkt: Januar 2020
Sted: Soria Moria hotell
Reise, opphold på hotell og alle måltider dekkes av Selmer.
Ønsker du å delta? Link til søknadsportalen kommer her.
Frist for å søke er 1. desember 2019. Seminaret er tilpasset studenter på 3.-5. studieår, enten du studerer juss eller økonomi.
Har du noen spørsmål, ta kontakt med Trine på t.haanes@selmer.no 
Kontaktperson
Kontaktperson:

Kine Brekke

Stilling: HR-konsulent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:k.brekke@selmer.no
+47 415 08 402

» Les mer om Kine

Trine Haanes

Stilling: HR-konsulent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene