Selmer pluss Bergen– en dag dedikert til Bergensstudentene


Har du lyst på faglig påfyll i hverdagen? Vi inviterer deg til Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til jusstudentene ved UiB. På menyen står relevante og faglige foredrag. Foredragene vil i år avholdes 14. november på Scandic Neptun, Valkendorfsgate 8.

Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til UiB

En gang i året reiser vi til Bergen for å bli bedre kjent med jusstudentene på UiB. Vi byr på relevant faglig påfyll og er tilgjengelig for spørsmål om fag eller karriere gjennom dagen.

Selmer pluss Bergen | 14. november 2018 | Bergen

Pengekravsrett for tredje studieår

Oppgaveløsing er en effektiv måte å lære seg nye fag på. God oppgaveteknikk er nøkkelen til et godt resultat på eksamen. Selmers team vil også fortelle om hvordan man bør – og ikke bør – skrive praktikumsoppgaver, med fokus på faget pengekravsrett.

Scandic Neptun, Valkendorfsgate 8, 5012 Bergen - kl. 09.00-11.15.

Meld deg på her

Rettskilde- og metodekurs for første studieår

For å gjøre det bra på eksamen er det en forutsetning at du har god forståelse av rettskilde- og metodelære. Kunnskap om rettskilde- og metode er like viktig som kunnskap om materiell juss. Når du knekker denne koden, vil de gode resultatene komme.

Scandic Neptun, Valkendorfsgate 8, 5012 Bergen – kl. 12.00-14.00

Meld deg på her.

Introduksjon til sivilprosess

Vi inviterer studenter som går 4. studieår til introduksjon til Sivilprosess. Dette er et lavterskeltilbud for deg som skal begynne med sivilprosess i november. Det kreves ingen forkunnskaper og vi byr på lett servering før forelesningen starter.

Scandic Neptun, Valkendorfsgate 8, 5012 Bergen - 16.00-19.30.

Meld deg på her.

Kontaktperson
Kontaktperson:

Kine Brekke

Stilling: HR-konsulent

Kontaktinfo:k.brekke@selmer.no
+47 415 08 402

» Les mer om Kine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene