Selmer pluss Bergen– en dag dedikert til Bergensstudentene


Har du lyst på faglig påfyll i hverdagen? Vi inviterer deg til Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til jusstudentene ved UiB. På menyen står relevante og faglige foredrag.

Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til UiB

En gang i året reiser vi til Bergen for å bli enda bedre kjent med jusstudentene på UiB ved å tilby faglige, relevante forelesninger til flere av studieårene. Vi er også tilgjengelig for spørsmål om fag eller karriere gjennom dagen.

Selmer pluss Bergen | November 2019 | Bergen

Pengekravsrett for tredje studieår

Oppgaveløsing er en effektiv måte å lære seg nye fag på. God oppgaveteknikk er nøkkelen til et godt resultat på eksamen. Selmers team vil også fortelle om hvordan man bør – og ikke bør – skrive praktikumsoppgaver, med fokus på faget pengekravsrett.

Påmelding kommer her. 

Rettskilde- og metodekurs for første studieår

For å gjøre det bra på eksamen er det en forutsetning at du har god forståelse av rettskilde- og metodelære. Kunnskap om rettskilde- og metode er like viktig som kunnskap om materiell juss. Når du knekker denne koden, vil de gode resultatene komme.

Påmelding kommer her.

Introduksjon til sivilprosess

Vi inviterer studenter som går 4. studieår til introduksjon til Sivilprosess. Dette er et lavterskeltilbud for deg som skal begynne med sivilprosess i november. Det kreves ingen forkunnskaper og vi byr på lett servering før forelesningen starter.

Påmelding kommer her.

Kontaktperson
Kontaktperson:

Kine Brekke

Stilling: HR-konsulent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:k.brekke@selmer.no
+47 415 08 402

» Les mer om Kine

Trine Haanes

Stilling: HR-konsulent

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Avdeling:Oslo

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene