Selmer PreCamp 2019Veien til målet blir kortere med oss


Selmer inviterer deg med på en faglig reise for å kickstarte femte semester jusstudiet. I løpet av to dager gir vi deg oversikt og økt forståelse av fagene i Formuerett I for UiO og Pengekravsrett og Kontraktsrett II for UiB. På denne måten skal vi bidra til å sikre at du får det optimale utgangspunktet for å ta fatt på et nytt semester. Veien til målet blir rett og slett kortere.

Selmer PreCamp – kickstart på tredje studieår

Dyktige forelesere

For at du skal få mest mulig ut av disse to dagene har vi satt sammen et dyktig og dedikert team av partnere, advokater og fullmektiger. Vi gir deg en praktisk og teoretisk innføring i fagene og eksamensrettet veiledning som vil gjøre studiehverdagen din lettere.

Sosiale stopp

Et godt nettverk og uformell kunnskapsutveksling er også viktig, derfor unner vi oss flere sosiale og hyggelige stopp underveis i løpet av vår faglige reise. Vi byr på felles måltider og fredagspils slik at du blir bedre kjent med både dine medstudenter og oss i Selmer.

Program PreCamp

Det mest positive var helheten, alt var tilrettelagt på en super måte. Det var så høy kvalitet på alt og forelesningene var spesielt bra. Man fikk lyst til å lære når man var der, i tillegg til det faglige vi lærte, bidro dagene til å gi stor motivasjon til å ta fatt på et nytt semester. Alle de ansatte, både de som ordnet med mat, HR, advokater osv. var veldig imøtekommende.

Deltaker på PreCamp januar 2016

Tid: August 2019
Sted: Selmers lokaler, Tjuvholmen allé 1 i Oslo
Passer for: Studenter som tar JUS3111/Formuerett I ved UiO og studenter som begynner på 3. året ved UiB høsten 2019.
Ønsker du å delta? Påmelding til PreCamp i januar åpner 27. mai kl. 10.00 (09.00 UTC-tid). Meld deg på her!

Vi har dessverre ikke mulighet til å ta i mot påmeldinger på e-post.

Har du andre spørsmål? Send en e-post til k.brekke@selmer.no eller t.haanes@selmer.no.
Kontaktperson
Kontaktperson: