Faglig bredde oggodt miljø


Når vi spør våre ansatte hvorfor de valgte Selmer, viser det seg at de viktigste faktorene har vært godt miljø, stor faglig bredde, spennende kunder og gode karrieremuligheter.

Vårt arbeidsmiljø

Gode muligheter til faglig utvikling

Vår unike tverrfaglighet gir deg tilgang til en enestående faglig bredde som både er inspirerende og lærerik. Å jobbe sammen med dyktige kolleger fra et annet faglig ståsted gir en ny dimensjon i arbeidet.

Helhetlig karriereforståelse

For oss handler det om mer enn en jobb; det er et valg av livsstil. Det handler om å finne den rette balansen i forholdet mellom deg som person og familie, venner, kolleger og arbeid. Derfor er det så viktig for oss at dette samspillet fungerer og at forholdet mellom forventninger og virkelighet er balansert og fruktbart, både for den enkelte og for organisasjonen.

Vår helhetlige forståelse av karriere har en positiv innvirkning på arbeidsmiljøet.

Sosialt aktivt miljø

Mange av våre medarbeidere har allsidige interesser. Hos oss finner du musikere, idrettsutøvere, naturelskere og ekstremsportutøvere, for å nevne noe. Vi har stor glede av vårt eget band ”Ban the Law”, årlig alpetur med UTOPISK (Utrolige TurOpplevelser På Is og Snø Kaller), SJÆFs-turer (Selmer Jæger og Fisk), bedriftsfotball, Birken sommer og vinter og Holmenkollstafetten. Et høydepunkt for mange er vårt årlige fjellseminar.  På fjellseminaret inviterer vi alle våre medarbeidere med familie til en langhelg med faglige innslag av anerkjente foredragsholdere, sportsarrangementer, konserter og mye hygge.