Transaksjonserfaringi praksis


På Selmerseminaret får dyktige juss- og økonomistudenter jobbe sammen i tre dager med et tenkt transaksjonsoppdrag. Du får tett oppfølging av våre advokater og økonomer i tillegg til flere faglige forelesninger. Reise og opphold er selvfølgelig gratis.

Selmerseminaret - praktisk transaksjonserfaring

Tredagersseminaret tar deg med på innsiden av et advokat- og konsulentmiljø, og gir deg praktisk transaksjonserfaring gjennom tverrfaglig caseløsning. Møt advokater og økonomer med lang erfaring fra selskaps-, avtale- og arbeidsrett, transaksjoner, due diligence og verdsettelser, og en ekspert på forhandlingspsykologi.

Tverrfaglig casearbeid

På Selmerseminaret jobber du i team med andre juss- og økonomistudenter. Du skal sammen med teamet ditt løse et tenkt transaksjonsoppdrag og bli kjent med problemstillinger og fagområder advokater og økonomer jobber med til daglig. Ditt team vil enten representere selger eller kjøper. Underveis blir det korte, faglige forelesninger som gjør deg bedre rustet til å løse oppdraget.

Du veiledes også løpende av erfarne advokater og økonomer fra Selmer og en ekspert i forhandlingspsykologi.

Bli kjent med flere ulike fagområder

Vi har fokus på fagområder som er særlig relevante for å løse oppdraget

Seminaret er tilpasset studenter på 3.- 5. studieår, enten du studerer jus eller økonomi. 

Når: Januar 2018
Hvor: Informasjon kommer senere
Søknadsfrist: 1. desember 2017
Seminaret er gratis, Selmer dekker reise og opphold

Hva sier tidligere deltakere?

"På seminaret fikk jeg testet meg selv på en ny og spennende måte. Problemstillingene skilte seg fra de man vanligvis møter på studiet, og det var givende å løse dem sammen med gruppen. I tillegg var det veldig inspirerende å bli bedre kjent med bransjen og Selmer."
Eirik Børstein, 4. studieår ved UiO, deltaker 2015

"Jeg opplevde seminaret som svært lærerikt. Selmers advokater og partnere tok kompliserte prosesser og metoder ned til et nivå vi studenter klarte å følge med på, og de var alltid åpne for spørsmål. Seminaret var i tillegg veldig sosialt!" 
Vilde Wigenstad, 5. studieår ved UiB, deltaker 2015

"Det var motiverende og inspirerende at så mange advokater og partnere hele tiden var til stede under forelesningene, og at de var 100 prosent tilgjengelig for spørsmål underveis."
Martin Dyb, 4. studieår ved UiB, deltaker 2014

"Veldig inspirerende å bli tatt med på innsiden av bransjen og få et innblikk i hvordan man jobber i praksis. Høy kvalitet på forelesninger og forelesere, særlig inspirerende å lære mer om forhandlingspsykologi. Styrket mitt ønske om å bli forretningsadvokat."
Torgeir Storberget, 4. studieår, deltaker 2013

Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Trine Haanes

Stilling: Konsulent HR

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene