Selmer pluss Bergen– en dag dedikert til Bergensstudentene


Har du lyst på påfyll i hverdagen? For andre år på rad inviterer vi deg til Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til jusstudentene ved UiB. På menyen står en hyggelig lunsj der alle som vil er invitert, og relevante, faglige foredrag for studentene på første og tredje studieår.

Selmer pluss Bergen – en dag dedikert til UiB

En gang i året reiser vi til Bergen for å bli bedre kjent med jusstudentene på UiB. Vi byr på relevant faglig påfyll og er tilgjengelig for spørsmål om fag eller karriere gjennom dagen.

Selmer pluss Bergen | 2. november 2017 | Universitetet i Bergen

Pengekravsrett for tredje studieår

Oppgaveløsing er en effektiv måte å lære seg nye fag på. God oppgaveteknikk er nøkkelen til et godt resultat på eksamen. Selmers team vil også fortelle om hvordan man bør – og ikke bør – skrive praktikumsoppgaver, med fokus på faget pengekravsrett.

Info om auditorium kommer – kl. 09.15-11.00
Forelesningnen er gjennomført.

Lunsj for alle

Velkommen til lunsj og en hyggelig prat i Dragematen. Her møter du ansatte fra Selmer, får en god og næringsrik lunsj, samtidig som det gir oss en anledning til å bli bedre kjent med deg. Lunsjen blir levert av Godt brød.  Vi håper du har lyst til å ta turen innom og gleder oss til å se deg.

Dragematen – kl. 11.30-12.30
Lunsjen er gjennomført.

Rettskilde- og metodekurs for første studieår

For å gjøre det bra på eksamen er det en forutsetning at du har god forståelse av rettskilde- og metodelære. Kunnskap om rettskilde- og metode er like viktig som kunnskap om materiell juss. Når du knekker denne koden, vil de gode resultatene komme.

Info om auditorium kommer – kl. 12.15-14.00
Forelesningen er gjennomført.

Selmer pluss Bergen | 15. november 2017 | Universitetet i Bergen

Introduksjon til sivilprosess for fjerde studieår

Vi inviterer studenter som går 4. studieår til introduksjon til Sivilprosess. Dette er et lavterskeltilbud for deg som skal begynne med sivilprosess 16. november. Det kreves ingen forkunnskaper og vi byr på lett servering før forelesningen starter.

Auditorium 1, juridisk fakultet - 16.15-19.00

Meld deg på her.

Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Trine Haanes

Stilling: Konsulent HR - i permisjon

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene