Om 5. semesterog julehygge


Selmer PreCamp går over to dager og skal gi deg et best mulig utgangspunkt for å forstå fagene i Formuerett I, med grunnlag i pensum og læringskrav. Vi gjennomgår obligasjonsrettsfagene og avtalerett, og gir en introduksjon til dynamisk tingsrett. Den teoretiske gjennomgangen ispes praktisk erfaring, slik at stoffet blir lettere å forstå.

Selmer PreCamp

Foredragsholderne er partnere og advokater med lang erfaring innen de aktuelle fagområdene. I tillegg holdes foredrag av våre dyktige fullmektiger, som nylig har erfart hvordan teorien gjøres om til praksis.

Selmer PreCamp handler først og fremst om intensiv læring, men det blir også god tid til sosialisering underveis. Første dag samles vi til hyggelig middag og andre dag avsluttes med fredagspils sammen med Selmers ansatte og deltakerne fra SelmerSeminaret.

PreCampen er en annerledes måte å forberede seg til semesteret på. Dette gjør vi for at du skal bli optimalt forberedt til å møte de krevende fagene på 5. semester. Vi tenker annerledes for å gjøre deg best.

Tid: 5. og 6. januar 2017
Sted: Våre lokaler, Tjuvholmen allé 1
Passer for: Studenter som tar JUS3111/Formuerett I fra våren 2017
Ønsker du å delta? PreCamp er fulltegnet. Sett deg på venteliste her.
Har du andre spørsmål? Send en e-post til t.haanes@selmer.no
Kontaktpersoner
Kontaktpersoner:

Trine Haanes

Stilling: Konsulent HR

Kontaktinfo:t.haanes@selmer.no
+47 918 53 986

» Les mer om Trine

Anne Helene Osberg

Stilling: Direktør HR

Kontaktinfo:a.osberg@selmer.no
+47 951 03 250

» Les mer om Anne Helene